Θεραπείες ομορφιάς για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αφαίρεση σπασμένων τριχοειδών αγγείων.

Η πικρή αλήθεια είναι, ότι οι άνθρωποι που έχουν ευαίσθητο τύπο δέρματος είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε σχηματισμό σπασμένων τριχοειδών αγγείων. Αυτά δημιουργούνται όταν τεντώνεται το τοίχωμα των αιμοφόρων αγγείων από υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία. Αυτές οι ατέλειες της επιδερμίδας μπορούν να συνοδεύονται από ακμή rosacea.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα εάν φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια, εάν κάνετε καθιστική ζωή ή έχετε ορμονικές ή αιματολογικές διαταραχές.

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκευάσετε όλα τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία. Εάν η λεγόμενη ευρυαγγεία είναι ελαφρώς αισθητή, επισκεφθείτε την αισθητικό σας για να σας κάνει την θεραπεία. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών, αποφύγετε θεραπεία με λέιζερ ή IPL (έντονο παλμικό φως). Η αισθητικός θα κάνει απολέπιση στην επιδερμίδας σας, και στη συνέχεια θα εφαρμόσει μια καταπραϋντική κρέμα σχεδιασμένη για ευαίσθητο δέρμα με ακμή. Προτείνεται επίσης να βάζετε αντηλιακό μεταξύ των θεραπειών.

Μεσοθεραπεία για ξηρό δέρμα.

Το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση πριν από το ταξίδι των διακοπών μας, καθώς και στο τέλος του καλοκαιριού. Μία από τις μαγικές θεραπείες που παρέχει τέτοια ενυδάτωση είναι η μεσοθεραπεία. Συνίσταται στην τοποθέτηση στο πρόσωπο ή σε άλλα μερη του σώματος βελόνων που εισάγουν ενυδατικές ουσίες κάτω από το δέρμα. Επιπλέον, η μεσοθεραπεία, επίσης, γίνεται κατά τη διάρκεια θεραπειών σύσφιξης του δέρματος, των ρυτίδων, των ραγάδων και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, καθώς και για την εξάλειψη των πρώτων σημαδιών της τριχόπτωσης. Στην περίπτωση που κάποιος υποφέρει από υπερβολική απώλεια μαλλιών, η μεσοθεραπεία μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως θεραπεία. Οι ουσίες που μπαίνουν κάτω από το δέρμα είναι συνήθως το υαλουρονικό οξύ, η καφεΐνη, φυτικά και ορυκτά εκχυλίσματα ή αμινοξέα που καίνε το λίπος. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Προφανώς, αυτό εξαρτάται από το μέρος του σώματος που θέλουμε να βελτιώσουμε.

Εφαρμογή πληρώσεως δέρματος.

Η διαμόρφωση και η ενυδάτωση του προσώπου με μη επεμβατικές μεθόδους είναι ένας καλός τρόπος να φροντίζετε το δέρμα σας το καλοκαίρι. Αυτές οι θεραπείες μπορεί να γεμίσουν το δέρμα σας με υαλουρονικό οξύ που περιέχεται σε κρέμες, ορούς ή άλλα καλλυντικά. Με την συστηματική εφαρμογή αυτών των προϊόντων, το δέρμα σας αποκτά νεανική όψη, λειαίνονται οι ρυτίδες, δημιουργείται ένα προστατευτικό φράγμα από τον ήλιο ή την παγωνιά, καθώς και επιβραδύνονται οι διαδικασίες γήρανσης. Θυμηθείτε ότι δεν πρέπει να κάνετε επεμβατικές μεθόδους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως ενέσεις Botox. Όσο περισσότερο χρόνο μένει η ουσία εκτεθειμένη στον ήλιο, τόσο λιγότερο αποτελεσματική γίνεται.