ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

Όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν πανέμορφες στο πρώτο ραντεβού. Ωστόσο, το κλειδί της επιτυχίας δεν είναι μόνο το τέλειο χτένισμα και τα ακριβά ρούχα. Φυσικά, το μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό. Πώς να κάνετε το τέλειο μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού;

Οι προετοιμασίες.

Πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζεστε δύο ώρες πριν το ραντεβού. Κάντε πρώτα απολέπιση προσώπου, και στη συνέχεια, βάλτε μία μάσκα προσώπου και μια ενυδατική κρέμα. Σε λείο δέρμα είναι πιο εύκολο να βάλετε τα άλλα καλλυντικά. Προσέξτε να αρχίσετε νωρίς για να μην αργήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας, μέχρι να απορροφηθεί η μάσκα προσώπου ή η κρέμα.

Μακιγιάζ προσώπου.

Ξεκινήστε με μια βάση make-up. Εάν το ραντεβού είναι σε εσωτερικό χώρο με τεχνητό φως μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ σας στο μπάνιο, ενώ εάν είναι έξω πρέπει να το κάνετε κοντά στο παράθυρο. Καλύψτε όλες τις ατέλειες του δέρματος, όπως τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τα σημάδια ακμής, τα σπυράκια και τα σημάδια, με ένα concealer. Βάλτε έναν τόνο πιο ανοιχτό από την βάση και αναμείξτε τα καλά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο concealer για να δώσετε σχήμα στο πρόσωπό σας. Βάλτε το στο πηγούνι σας, στο κόκαλο της μύτης, το άνω χείλος και ανάμεσα στα μάτια σας. Στερεώστε και τα δύο καλλυντικά με μια ματ πούδρα ώστε να μην τρέξει το μακιγιάζ σας κατά την διάρκεια του ραντεβού. Τονίστε τα ζυγωματικά και την κορυφή του μετώπου με ένα bronzer.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα highlighter και περάστε την άκρη της μύτης και το κόκαλο του φρυδιού. Τέλος βάλτε ρουζ.

Μακιγιάζ ματιών και χειλιών.

Κάντε το περίγραμμα των φρυδιών σας και στη συνέχεια συμπληρώστε τα με ένα μολύβι φρυδιών ή σκιά. Εφαρμόστε ένα φωτεινό concealer πάνω και κάτω από τα φρύδια, και ανακατέψτε τα καλά. Όταν πρόκειται για τα μάτια, καλύψτε τα με μια σκιά ματιών της ίδιας απόχρωσης με την βάση του make-up. Τώρα, ανοίξτε την παλέτα σας με τις σκιές και επιλέξτε μία σε απόχρωση ανοιχτού ροζ. Απλώστε τη στο άνω και κάτω βλέφαρο και μουτζουρώστε τις πτυχές των ματιών. Βάλτε ένα γκρι, σκούρο ροζ ή σκούρο μωβ eyeliner και σχεδιάσετε τις γραμμές στα βλέφαρα. Μπορείτε επίσης, να το μουτζουρώσετε λίγο προς τα πάνω. Βελτιώστε τις γραμμές των βλεφάρων με ένα μαύρο eyeliner. Βάλτε μια φωτεινή σκιά ματιών στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, κάτι το οποίο θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα. Περάστε τις βλεφαρίδες σας με μια μάσκαρα. Τέλος, βάψτε τα χείλη σας με ένα ελαφρύ ροζ κραγιόν και ένα διαφανές lipgloss.